zeven lotusbloemen

Zeven Lotusbloemen: verjongingsoefeningen uit Bhutan/ Himalaya. Door een vertaling van Oude (Heilige) Geschriften werden ze in 1948 in het Westen bekend. Verjongingsoefeningen die de levenskracht verhogen. Daarmee wordt niet bedoeld dat je als 50-jarige optisch een 20-jarige wordt. Jeugd is niet afhankelijk van het uiterlijk van een mens. Jeugd is leeftijdsloos en laat levenskracht en de onbegrensde mogelijkheden van een menselijk lichaam zien. Onmogelijke dingen kunnen mogelijk worden,

Zeven oefeningen, een voor iedere dag.
Het openen van de opeenvolgende Lotusbloemen (energiecentra) is een vereniging van de zon- en maanenergie. Het mannelijke principe (zon) drukt de heldere levenskracht en de ratio uit. Het vrouwelijke principe (maan) de rustige kracht, het gevoel, de intuïtie.  De oefeningen wekken verschillende krachten in man en vrouw. Er is voor beiden een serie.

Aan iedere Lotus wordt een geestelijk symbool toegekend. Via de zenuwvlechten, het ruggenmerg en de concentratie op het symbool maak je de verbinding. De energie stroomt steeds bewuster door het lichaam. Zoals het bloed de zuurstof vervoert, zo vervoert het bewustzijn de levenskracht. Alles komt van binnenuit. Jeugd is leeftijdloos.

In deze workshop:

– Zeven Lotusbloemen voor de vrouw
– Zeven Lotusbloemen voor de man
– de werking van iedere Lotus voor zowel man als vrouw.
– de voorbereiding en aandachtspunten
– het concentratiesymbool van iedere Lotus waarop je de aandacht richt.
– een vervanging voor de derde Lotus voor ieder die knieën of heupen moet ontzien.
– een lijst van de Lotusbloemen die aangeraden worden bij gezondheidsproblemen.

Datum: 20 november 2021.
Tijd: van 10.30 tot 15.00 uur.
Prijs: inclusief geïllustreerd lesmateriaal: € 130,- incl. BTW

inschrijven

Hieronder kun je jezelf inschrijven voor deze workshop. Per mail ontvang je een bevestiging van de inschrijving, een rekening en de praktische informatie over de workshop van jouw keuze. Na ontvangst van het inschrijfgeld is je plaats gegarandeerd.

Naam *

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Begindatum workshop *

Vragen / opmerkingen

Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met het opslaan en behandelen van je gegevens.