faceforming

Zevenenzeventig spieren maken je gezicht levendig, onvergelijkbaar en expressief. Spieren die je kunt trainen. Nee, geen grimassen trekken, integendeel. Faceforming is een verfijnde methode waarbij de gezichtsspieren door zachte drukimpulsen gestimuleerd worden totdat ze zelf het werk doen.

De 1ste  stap in Faceforming is werken aan een optimale lichaamshouding.  Dan wordt het meteen duidelijk dat een onderkin zelden de schuld van “de natuur” is. Ook niet van neergetrokken mondhoeken terwijl de mond toch zo graag lacht.

De 2de stap maakt je nog meer bewust van je lichaamshouding en mimische gewoonten die je geen goed doen. Daardoor merk je bijvoorbeeld hoe je zelf spanningshoofdpijn en vermoeide ogen maakt en dus ook weer ongedaan kunt maken.

Wat yoga voor het lichaam mogelijk maakt geldt natuurlijk ook voor het hoofd en het gezicht. Beweging activeert botten, spieren, cellen en activeert de energetische stroom in de chakra’s. Faceforming- oefeningen geven een ongekend gevoel van ruimte. Ruimte is een kwaliteit van het vijfde chakra. Deze ruimte bevordert de energiestroom en werkt door naar alle chakra’s. Een bijzondere ervaring. Faceforming laat het gezicht er meteen frisser uitzien. De gezichtspieren krijgen weer die vitale verbinding van een jeugdige uitstraling. De houding wordt mooi en gracieus, het gezicht meer symmetrisch, open en ontspannen.

Gecertificeerd Cantienica® trainer

Datum: 8 en 22 september 2018
Tijd: van 10.00 tot 12.30 uur.
Prijs: inclusief geïllustreerd lesmateriaal:  € 238,- incl. BTW

inschrijven

Hieronder kun je jezelf inschrijven voor deze workshop. Per mail ontvang je een bevestiging van de inschrijving, een rekening en de praktische informatie over de workshop van jouw keuze. Na ontvangst van het inschrijfgeld is je plaats gegarandeerd.

Naam *

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Begindatum workshop *

Vragen / opmerkingen