faceforming

Zevenenzeventig spieren maken je gezicht levendig, onvergelijkbaar en expressief. Spieren die je kunt trainen. Nee, geen grimassen trekken, integendeel. Faceforming is een verfijnde methode waarbij de gezichtsspieren door zachte drukimpulsen gestimuleerd worden totdat ze zelf het werk doen.

Faceforming brengt leven in het gezicht. Rimpels worden zachter, smalle lippen voller en je ontdekt dat een onderkin zelden de schuld van “de natuur” is. Ook niet van neergetrokken mondhoeken terwijl de mond toch zo graag lacht..

Maar Faceforming kan nog meer. Ze maakt je bewust van je lichaamshouding, je hoofdhouding, Maakt je ook bewust van mimische gewoonten die je geen goed doen. Daardoor merk je bijvoorbeeld hoe je zelf spanningshoofdpijn en vermoeide ogen maakt en dus ook weer ongedaan kunt maken.

Wat yoga voor het lichaam mogelijk maakt geldt natuurlijk ook voor het hoofd en het gezicht. Faceforming- oefeningen geven een ongekend gevoel van ruimte. Ruimte is een kwaliteit van het vijfde chakra en werkt door naar alle chakra’s. Een bijzondere ervaring.

Faceforming laat je gezicht er meteen frisser uitzien. De houding wordt mooi en gracieus, het gezicht meer symmetrisch, open en ontspannen.

Gecertificeerd Cantienica® trainer

Datum: 14 en 28 mei 2022.
Tijd: van 10.30 tot 13.00 uur.
Prijs: inclusief geïllustreerd lesmateriaal:  € 185,- incl. BTW

Face 2.
Heb je Faceforming gevolgd en wil  je de workshop opfrissen? Dat kan op dezelfde datum en tijd.
Kosten: € 75,- incl. BTW

inschrijven

Hieronder kun je jezelf inschrijven voor deze workshop. Per mail ontvang je een bevestiging van de inschrijving, een rekening en de praktische informatie over de workshop van jouw keuze. Na ontvangst van het inschrijfgeld is je plaats gegarandeerd.

Naam *

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Workshop

Begindatum workshop *

Vragen / opmerkingen

Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met het opslaan en behandelen van je gegevens.