buikvrij

Eindelijk. Alle buikspieren worden geoefend en getraind: de rechte; de dwarse; de schuine.
En ook de m.pyramidalis, de verbindingsspier tussen bekkenbodem en buik, want… als de onderbuik rond is, is de pyramidalis verslapt.

Er bestaan talloze manieren om de buikspieren te oefenen, te trainen. Deze oefeningen zijn niet alleen totaal anders, ze voegen iets toe. Een meerwaarde: de bekkenbodem.

Buik + bekkenbodem = een superteam. De snelste weg naar buikvrij gaat via de bekkenbodemspieren. Ze richten het bekken op en bewerken een basistonus in de diepste spierlaag. Bovendien verbinden ze de buikspieren met die van de rug. Zo ontstaat er een krachtgordel dat stabiliteit in de kern schenkt. Een sterke kern maakt je veerkrachtig. Ondersteunt je fysiek, psychisch en spiritueel en maakt een vrije stroom van levensenergie, van prana mogelijk.

Met de oefeningen uit deze workshop train je de buikspieren gegarandeerd driemaal zo intensief als tot nu. En tienmaal zo veilig. Want er wordt rekening gehouden met de anatomie; de rug blijft lang, ontspannen en wordt beschermd, niet belast. Het werk gebeurt in de diepste lagen van de buikspieren. Dat geeft kracht diep van binnen. Van buiten geeft het een natuurlijke, slanke buik.

Datum: 11 april 2015
Tijd: van 10.00 tot 14.30 uur.
Prijs: inclusief geïllustreerd lesmateriaal:  € 125,- incl. BTW

inschrijven

Hieronder kun je jezelf inschrijven voor een van deze workshop. Per mail ontvang je een bevestiging van de inschrijving, een rekening en de praktische informatie over de workshop van jouw keuze. Na ontvangst van het inschrijfgeld is je plaats gegarandeerd.

Je naam *

Je adres

Je postcode

Je plaats

Je telefoonnummer *

Je e-mailadres *

Begindatum workshop *

Vragen / opmerkingen

Door dit formulier te gebruiken ga je akkoord met het opslaan en behandelen van je gegevens.