routebeschrijving

Uit de richting ’s Hertogenbosch: 1ste afslag Boxtel-Noord en Esch (uitrit 25). Daarna bij de verkeerslichten linksaf. Bij de tweede rotonde naar rechts, de daaropvolgende rotonde linksaf. Bij het tweede verkeerslicht (bij de kerk) ga je recht door. Na de kruising ben je op de Parallelweg Noord. Nummer 97 is aan de rechterkant.

Uit de richting Eindhoven: 1ste afslag Boxtel (uitrit 26). Bij de verkeerslichten linksaf. Bij de eerste rotonde rechtdoor rijden, de tweede rotonde rechtsaf. De spoorlijn loopt dan aan de linkerhand mee. Je rijdt helemaal rechtdoor, voorbij het station (ook aan de linkerkant). Even voorbij de bocht in de weg zie je aan de linkerkant nummer 97.

Uit de richting Schijndel: Als je Boxtel in komt rijden bij de eerste rotonde rechtdoor en de weg vervolgen. Bij de tweede rotonde ook rechtdoor. Bij het 3e verkeerslicht linksaf. De straat uitrijden (Pastoor Erasstraat). Na de kruising heet de weg Parallelweg. Nummer 97 is aan de rechterkant.

Vanaf het station (ongeveer vijf minuten gaans): Als je met de rug naar het stationsgebouw staat loop je, in dezelfde straat, linksaf. Voorbij de bocht in de weg vind je mijn huis links in het midden, nummer 97.

Klik hier om de routebeschrijving te printen